Homenatge a la paraula. Homenatge a Josep Piera.
Gandia, 22 de novembre de 2008.
El dia 22 de novembre de 2008 se celebrà a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós (Gandia) el XII Homenatge a la Paraula, en aquesta ocasió dedicat a Josep Piera. L'acte reuní dues activitats que tradicionalment es complementen. D'una banda, la producció d'un espectacle, enguany "Puta postguerra", basat en textos de Josep Piera i dirigit i interpretat per Ximo Vidal; i de l'altra, l'edició d'un llibre amb què s'obsequia els assistents, "Homenatge a Josep Piera. Ací no s'acaba tot".

homenatge a la paraula


Sobre l'escenari Ruth Palonés i Ximo Vidal. A la sala el públic assistent que ocupa els seients o contempla l'espectacle dempeus al corredor o a la porta d'accés.
homenatge a la paraula


Antoni Durà (director de polítiques culturals), Gabriel Garcia Frasquet (director del CEIC Alfons el Vell), Josep Piera i la seua dona Marifé Arroyo i Luduvina Gil (regidora de benestar social, igualtat i participació).
homenatge a la paraula


Un moment de l'espectacle
homenatge a la paraula


Ximo Vidal i Ruth Palonés en plena actuació
homenatge a la paraula


Detall del públic amb l'homenatjat i la seua esposa envoltats d'autoritats polítiques i culturals de la ciutat, de poetes i amics
homenatge a la paraula


Salutació de Josep Piera i Liduvina Gil, regidora de benestar social. A la dreta, Víctor G. Labrado, comissari de l'exposició Josep Piera, "la passió de les paraules", també patrocinada pel CEIC
homenatge a la paraula


Un moment de l'actuació
homenatge a la paraula


Josep Piera i la galerista Charpa en el Pati de la Casa de Cultura
homenatge a la paraula


Escena final de l'espectacle
Amb el Cingle Verd al fons


Execució per part de la Muixeranga de la Safor d'una torre humana, acte amb què es clogué la jornada