Presentació del llibre "ATLAS. (Correspondència 2005-2007)" de Joan Navarro. Amb acompanyament d'una lectura poètica
Gandia, 29 de maig de 2009.

El passat 29 de maig el CEIC Alfons el Vell presentà a Gandia el llibre Atlas (Correspondència 2005-2007), del pintor Pere Salinas i de Joan Navarro, un dels nostres millors poetes.

Es tracta d'un llibre de gran format, molt bellament editat per l'editorial Tàndem. L'editora, Rosa Serrano, assistí a l'acte, que consisití en una recitació dels poemes pel mateix autor i les poetes Isabel Garcia Canet, Vicenta Llorca i Mª Josep Escrivà, mentre les imatges de Pere Salinas eren projectades. Aquesta conjunció de veu i imatge resultà veritablement fascinadora.

Finalment s'establí un animat debat sobre el procés de creació de l'obra entre els dos autors, que tan bé han sabut combinar el seu art en aquesta joia bibliogràfica.

Lluís Romero i Maria Josep Escrivà
Lluís Romero i Maria Josep Escrivà
Vicenta Llorca i Joan Navarro

D'esquerra de dreta i de dalt a baix.

Lluís Romero prepara la projecció de les imatges i Joan Navarro la recitació dels textos; Maria Josep Escrivà diu el poema; Vicenta Llorca recita. A la pantalla, una de les obres de Pere Salinas; Joan Navarro llig els seus versos.

Isabel Garcia Canet
Revista de la Safor

Part del públic assistent. En primer terme la llibretera Pepa Ferrando, l'editora Rosa Serrano i els poetes Josep Piera i Christelle Enguix; a la dreta Isabel Garcia Canet interpreta les paraules.

Entrevista a Joan Navarro

Joan Navarro, entrevistat per Gandia Televisió.