«Alfons el Vell. Duc Reial de Gandia (1332-1412)»

Jaume Castillo Sainz

logos gandia

Edició digitalitzada en commemoració del 600 centenari de la mort del duc Alfons el Vell (1412-2012). Obra sota llicència Creative Commons. De lliure descàrrega.

Aprofitant que enguany s’ha complert el sisè centenari de la mort del duc i una vegada exhaurida aquella edició en paper, entre els diversos actes i projectes commemoratius, institució i autor han considerat oportuna -fins i tot imprescindible- la reedició d’aquest treball biogràfic. El resultat és el llibre que esteu a punt de llegir.

La novetat d’aquesta reedició es completa amb el format electrònic de descàrrega lliure per a qualsevol ciutadà interessat. Això és una afirmació de la nostra voluntat d’utilitzar les noves tecnologies d’informació i comunicació, en les quals haurem d’aprofundir. Però també palesa la vocació de servei social, que ha estat el principi fonamental del CEIC Alfons el Vell al llarg dels seus 29 anys de vida.

Com en totes les nostres publicacions, desitgem que aquesta siga d’utilitat per a estudiosos i científics. No obstant això, per l’amenitat del text, també podrà ser-ho per a qualsevol ciutadà interessat a conèixer una part fonamental de la nostra història a través d’un dels personatges més importants que n’han format part.

Rafael Delgado Artés, director del CEIC Alfons el Vell.
Gandia, setembre de 2012

portada Jaume Castillo

«Alfons el Vell. Duc Reial de Gandia (1332-1412)».
Jaume Castillo Sainz, 2012Descàrrega de l'edició completa
(3,4 Mb)
 
 
Llicència de Creative Commons
Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1412) de Jaume Castillo Sainz està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 No adaptada de Creative Commons