Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Els dies 4 i 5 de novembre tingueren lloc a Gandia les VIes Jornades d'Història de l'Educació Valenciana. Activitat promoguda des del CEIC Alfons el Vell i la Universitat de València [23.09.11]

Divendres 4 i dissabte 5 de novembre se celebraren a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós les VI Jornades d'Història de l'Educació Valenciana, que des del seu inici coorganitzen el CEIC Alfons el Vell i el Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitat de València.

 

El tema escollit per aquesta edició fou Instituts i batxillers. Divendres a la vesprada es tractaren el tema dels orígens i el desplegament de l'ensenyament secundari al segle XIX. Dissabte al matí, el seu procés d'expansió al llarg del segle XX, apartat on es parlà de la història de l'Institut Laboral de Gandia; i, a la vesprada, una tercera secció de testimonis i experiències.

Amb posterioritat el CEIC Alfons el Vell editarà les actes del simposi. Ara que el debat educatiu està més viu que mai, les Jornades, tot i parlar del passat, constitueixen una reflexió de plena actualitat sobre la funció de l'ensenyament en la nostra societat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Gandia, novembre de 2011

Ací teniu el programa de les jornades

>> Programa

 

Entre els ponents s'hi comptà amb la intervenció de: Alejandro Mayordomo, Carles Sirera, German Ramírez, José Ignacio Cruz Orozco, Vicent Torregrossa Barberà, Vicent F. Soler, Mª CRamen Agulló, Abelardo Herrero Alonso, Vicent Llàcer, Guillermo Gil, Mònica Pérez, Dolores Sánchez Durà, Aguas Vivas Català, Isidre Crespo, Enriqueta García Pascual, José Ignacio Madalena,  i  Àngels Martínez Bonafé.

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell