Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Presentació de les darreres obres publicades sobre Francesc de Borja a la Fira del llibre de València. [2.05.12]

EL CEIC ALFONS EL VELL VA PRESENTAR LES SEUES DARRERES OBRES SOBRE FRANCESC DE BORJA EN LA FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

El passat diumenge 30 d'abril, el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell va presentar la Fira del Llibre de València la seua darrera publicació, Francesc de Borja (1510-1572), home del Renaixement, sant del Barroc. L’obra recull les actes del Simposi Internacional que es va celebrar a Gandia i València en la tardor de 2010 amb motiu de la commemoració del 500 aniversari del naixement de Francesc de Borja, IV duc de Gandia, besnet del papa Alexandre VI i del rei Ferran el Catòlic.

L’acte va córrer a càrreg de Santiago La Parra, historiador i membre del CEIC, que s’ha fet cura de l’edició del llibre juntament amb Maria Toldrà, de l’Institut Internacional d’Estudis Borgians.

Aquesta important obra sobre Francesc de Borja és una gran oportunitat per a tots aquells que no van poder assistir al Simposi de 2010,replica watches atés que conté totes les conferències que oferiren els majors experts internacionals sobre el IV duc de Gandia. El llibre es presentarà pròximament a la Casa de la Cultura de Gandia.

A més, en el mateix acte, La Parra també va presentar una altra publicació del CEIC sobre el patró de Gandia. Es tracta de la Historia del Padre Francisco de Borja, que constitueix la primera biografia del sant, escrita en 1586 pel jesuïta Dionisio Vázquez. Aquesta biografia va ser censurada per la mateixa Companyia de Jesús, i romania inèdita des del segle XVI fins que La Parra i el CEIC Alfons el Vell la van publicar a principis d’aquest any 2012. El llibre està considerat com una referència inel·ludible en la historiografia dels Borja.

 

La presentació del llibre a Gandia tindrà lloc el proper dia 17 de maig, a les 20h. a la CAsa de Cultura Marqués de González de Quirós, amb la presència d'Armando Alberola Romà, catedràtic de la Universitat d'Alacant.

Patek Philippe Replica Watches uk for sale shop

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell