Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Estrena de la suite musical «Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia». Composició original de Miguel Vercher. Interpretada per les bandes de música de Gandia, el Grau i Beniopa, amb la participació de l'Orfeó Borja. Teatre Serrano, 23 de desembre [5.12.12]

El CEIC Alfons el Vell, amb motiu del 600 aniversari de la mort del I Duc Reial de Gandia Alfons d’Aragó i Foix ha organitzat un seguit d’activitats culturals destinades a divulgar la figura d’aquest important personatge.

A l’exposició, l’audiovisual, les diverses publicacions, i el cicle de conferències se suma ara una composició musical en forma de Suite, obra del compositor i director Miguel Vercher Talens, conseller del Centre d’Estudis.

Aquesta obra musical, interpretada per més de cent músics, membres de les tres bandes de la ciutat, està estructurada en tres parts, cadascuna d’elles referida a un dels edificis que el Duc Reial Alfons el Vell contribuí a bastir i que representen el passat esplendorós del nostre territori: la Seu Col·legiata de Santa Maria, el Palau Ducal i el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Durant l’estrena es projectarà un audiovisual produït per a l’ocasió amb imatges realitzades pels fotògrafs Rafa Andrés, Sergi Escrivà, Ana Amesti, José Nuño i Suso Monrabal.

 

>>Veure REPORTATGE

 

 

 

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell