Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Presentació del llibre «Instituts i Batxillers»

El passat dia 17 de maig es va presentar davant la premsa el llibre “Instituts i Batxillers, actes de les VI Jornades d’Història de l’Educació Valenciana”. L’acte va comptar amb la participació del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia i Vicepresident del CEIC Alfons el Vell, Vicent Gregori, del Director d’aquesta institució, Rafael Delgado i de dos dels coordinadors de les Jornades, Mª Carmen Agulló i Alejandro Mayordomo. 

Rolex Replica Watches,omega replica watches,Swiss Replica Watches online sale.

Aquesta presentació coincideix amb diverses efemèrides relacionades amb l’educació en la ciutat de Gandia. Al 75é aniversari de funcionament de l’actual IES Ausiàs March, s’afegeix que Gandia és enguany la seu de la IX Trobada estatal de la RECE (Red Española de Ciudades Educadoras).

Durant la roda de premsa es va fer un repàs sobre el recorregut de les 6 jornades organitzades fins ara pel CEIC i el Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València, que han versat sobre els aspectes més importants de l’educació. L’educació fora de l’aula, La construcció social del sistema educatiu, El valencià a l’escola, Canviar l’escola per canviar la societat, El patrimoni historicoeducatiu, i ara els Instituts i Batxillers, han estat els títols de les Jornades celebrades bianualment i també de les actes publicades en la Col·lecció Alfons el Vell. 

Al final de l’acte es va efectuar la presentació de les pròximes Jornades d’Història de l’Educació valenciana, les setenes, que tindrà com a tema central l’estudi del magisteri i de la tasca dels mestres, sovint difícil però necessària per a fer arribar la cultura i el coneixement al món rural. S’ha bastit un interesant programa amb conferències, taules redones i activitats variades que en breu serà anunciat en la nostra pàgina web.

Hublot Replica Watches

>> Veure notícia en altres medis (elperiodic.com):

 

 

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell