Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Presentació del llibre "La Germania a Gandia i el duc Joan de Borja", de Francesc Pons Fuster, a càrrec de Pablo Pérez García. Gener de 2009.

El CEIC Alfons el Vell ha presentat, el dia 16 de gener, a la Casa de Cultura de Gandia, l’obra La Germania a Gandia i el duc Joan de Borja, de Francesc Pons Fuster (Oliva, 1953), doctor en Història Moderna (Univ. València), professor de l’Institut M. Sanchis Guarner, autor d’una extensa obra d’investigació, amb títols tan significatius com Vespres de mort a Gandia, 1500 – 1550 (CEIC, 2005), Místicos, beatas y alumbrados. Ribera y la espiritualidad valenciana del s. XVII (1991), entre altres.

El professor Pablo Pérez Garcia (Universitat de València-Estudi General) va presentar l’obra tot destacant les seues aportacions documentals (datació, identificació de personatges, etc.) i interpretatives (per exemple, el paper del duc de Gandia) sobre un període tan important en la història valenciana i també encara no prou conegut, per la seua mateixa complexitat, en alguns aspectes i en les seues concrecions locals.

La presentació va encetar un interessant col·loqui per part d’alguns dels assistents, amb intervencions ben positives al voltant del llibre del professor Pons Fuster.

Reportatge de la presentació del llibre

Portada

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell