Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Gran assistència de públic a la presentació del darrer llibre de Josep Maria Ferrairó 'Hidrografia i geologia valenciana'. L'acte tingué lloc el passat dia 9 de juny a la casa de la Marquesa.

El passat dia 9 de juny tingué lloc a la Casa de cultura de Gandia la presentació del llibre Hidrografia i geologia valenciana, de Leandro Calvo. Aquest nou llibre de la col·lecció Alfons el Vell ha comptat amb la supervissió del catedràtic de geologia Josep Maria Ferrairó, que ha enriquit els textos originals de Leandro Calvo amb fotografies, comentaris i recorreguts geològics per les Comarques Centrals Valencianes.

L'obra, prologada per Enric Ferrer Solivares, és sobre tot una posta en valor d'un gran personatge saforenc com és l'escolapi Leandro Calvo, qui al llarg del seu període d'estada a Gandia va fer notables aportacions al món de la hidrografia i la geologia valenciana. El volum ací presentat recupera dues obres originals del pare Calvo, pràcticament impossibles de trobar: Un viaje por la montaña (1881), amb anotacions i fotografies de Josep M. Ferrairó i el facsímil Hidrografia subterránea (1908).

La presentació del llibre comptà amb una nombrosa assistència de públic i tingué ressó als mitjans escrits de la comarca, com ara al Levante EMV i a Las Provincias.

 

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell