Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


Jornada en homenatge a l'escriptor gandià Gonçal Castelló. Dia 13 de novembre [11.09.10]

Gandia, 11.11.10

how to buy richard mille replica watches online?

Hi ha vides que no caben en un llibre, com la del valencià Gonçal Castelló i Gómez Trevijano (1912-2003), actor i testimoni de destacats esdeveniments polítics de bona part del segle xx.


Presentem ara les seues memòries, Final de viatge. Memòries d’un gandià: amics, coneguts i saludats, redactades majoritàriament al llarg de la dècada dels 90 però inèdites fins a l’actualitat, i en el context d’una jornada-homenatge a l’escriptor i advocat gandià. El llibre ha estat editat  pel CEIC Alfons el Vell amb la col·laboració de l'IMAB.

 

L’acte de presentació i la jornada es faran a la Casa de Cultura de la seua ciutat natal, Gandia, el proper 13 de novembre de 2010, i està organitzat i patrocinat pel CEIC-Alfons el Vell. Comptarà amb la col·laboració del Centre Internacional de Gandia-Universitat de València, de la Càtedra Joan Fuster-Universitat de València, de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia, d’Acció Cultural del País Valencià, el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi i de la Institució de les Lletres Catalanes.

En aquesta jornada, hi participaran, entre d’altres, amics de Gonçal Castelló, com l’escriptora Isabel-Clara Simó, l’advocat Francesc Candela, el periodista; el pintor Antoni Miró; a més d’experts en algunes qüestions o fets de les èpoques viscudes per l’escriptor i advocat gandià, com Francesc Pérez Moragón.

Àngel Velasco.

En finalitzar les jornades hi tindrà lloc una intervenció musical d'Araceli Banyuls

> Programa complet

> Reportatge gràfic de l'homenatge

 

 

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell