Vídeo promocional del XVII Homenatge a la Paraula
“ENTRE SOL I TEMPESTES... ¡QUE NO PARE LA PLUJA!"

 

Vídeo promocional del Mapa Naturalista de la Safor

 


El CEIC Alfons el Vell dóna suport a la televisió pública GANDIA TV [2.12.10]

El Consell Executiu del CEIC Alfons el Vell, vol manifestar el seu suport a la televisió pública GANDIA TV, que es troba en una situació d’incertesa, per no disposar encara de la llicència pertinent per a emetre en TDT.

GANDIA TV ha estat una de les primeres televisions locals públiques valencianes amb més de 20 anys d’emissions que signifiquen una tasca fonamental en la cohesió social i en la vertebració comarcal de la Safor.

how to buy Replica Mont Blanc Rolex Datejust II watches online?

Un mitjà de comunicació com aquest, justificat per la seua tasca de servei públic, cal que siga considerat imprescindible. Entitats de tot tipus (empresarial, cultural, festiu, sindical, polític, esportiu, religiós, comercial…) així com persones destacades en la seua labor professional o social tenen presència i veu en les pantalles de GANDIA TV, tractades amb rigor i professionalitat. Justa menció mereixen els esforços, tècnics i humans, per emetre en directe esdeveniments que van des de les o la fira i festes, fins a les processons de Setmana Santa o actes culturals d’especial significació. A tot això cal sumar la producció d’un gran nombre de documentals sobre el patrimoni comarcal que fan possible un important arxiu documental gràfic que difícilment existiria sense GANDIA TV.

Des dels seus inicis la televisió pública s’ha expressat en valencià, la qual cosa ha col·laborat a prestigiar l’ús social de la llengua i ha servit de model perquè posteriors canals televisius comarcals la implantaren amb total normalitat.

GANDIA TV, i les seues antecessores, també han sigut fonamentals en la formació de professionals d’aquest mitjà, molts dels quals han nodrit la plantilla, entre d’altres, de la RTVV.

És per tot això que el CEIC Alfons el Vell vol instar, dins de la legalitat, a les  parts implicades (Generalitat i Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la  Valldigna) a:
perfect watches  

—Superar urgentment els entrebancs legals i administratius per a crear el Consorci Comarcal necessari per a l’atorgament de la llicència a la televisió comarcal.

—Evitar la politització en una qüestió que afecta un dret constitucional  com és el dret a la informació.

—Reconsiderar, per part de la Generalitat Valenciana, les advertències  comminatòries de tancament del repetidor i de la imposició de multes desproporcionades si no es detenen les emissions.


—Buscar espais d’acord que permeten als espectadors gandians i saforencs continuar rebent en milers de cases el senyal en la TDT de  GANDIA TV, un canal públic d’informació, referent a la comarca.


Gandia (la Safor), 29 de novembre de 2010

Àlbum gràficÀlbum gràfic
Subscripcions del CEIC Alfons el VellSubscripcions

Novetats editorials

Anuari del CEIC Alfons el Vell, número 5

Quadern Comarcal núm. 28. Salvador García García Panxa Verda: mestre i guitarrista.

 


 

 

Edicions de lliure accés

Alfons

Alfons el Vell, Duc Reial de Gandia (1342-1372)

corona borgiana
Francesc de Borja, home del Renaixement, sant del Barroc (1510-1412)

 


localització CEIC Alfons el Vell