llista de subscripció Alfons el Vell

Llista de subscripció del CEIC Alfons el Vell

Amb la subscripció voluntària a aquesta llista rebreu periòdicament al vostre correu electrònic els butlletins informatius, les notícies i les activitats que organitza i genera el CEIC Alfons el Vell de Gandia

Alfons el Vell

Correu-e

Nom Cognoms

Telèfon (opcional) Ciutat


*El servei de subscripció electrònica està disponible des del mes de juny de 2009 a la web del CEIC Alfons el Vell de manera gratuïta. Cal subscriure’s per rebre les comunicacions puntuals del Centre al vostre correu electrònic.

D’acord amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us comuniquem que les dades que tingueu l’amabilitat de facilitar-nos passaran a formar part de la base de dades del CENTRE D’ESTUDIS I INVESTIGACIONS COMARCALS ALFONS EL VELL, responsable del fitxer per un període de 12 mesos, i seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació entre les parts i informar de les diferents activitats que es puguen dur a terme.

Així mateix, posem en el vostre coneixement el dret que us assisteix d’accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i oposar-vos-hi en els termes establerts en la legislació vigent. Per a fer-ho, cal dirigir-se per escrit a la següent direcció:

CEIC Alfons el Vell. Plaça Rei En Jaume, I, 10. 46701 Gandia